Dale Farm, New Cream Room- Ballymena

This project involved the upgrade of the old cream room to a more modern production facility and the addition lean to type store to increase capacity and efficiency. The existing building comprised of a steel structure with a mixture of retaining walls, block built and hygiene

portioning. OBConstruction were engaged as design build contractors to provide alterations to internal and external partitions and tie in the new extension whilst maintaining the client daily production throughout. Due to the need for no disruption and absolutely no dust contamination of their produce very stringent working methods and time were employed throughout. The project was carried out with a completion date of December to facilitate the Christmas rush. Despite multiple changes to specification throughout the project was delivered ahead of time and within budget and most importantly with minimal disruption to daily activities.